Mystery Cruise

Dat is gek. U boekt een Cruise terwijl u niet precies weet waaraan u begint. Eén ding beloof ik u: het wordt hoe-dan-ook een geweldige dag voor iedereen...>

De Wad Excursie

Onder het water van de Waddenzee is van alles te doen. Platvisjes dollen met garnalen. Krabben stoeien met schelpen. Kwalletjes pompen zichzelf vooruit. Mossels kunnen...>

DISCOVERY Tour

Ik geef toe, het heeft iets van een expeditie mét spektakel. Ga maar na, vanuit het schip Neptunus stapt u over in de aluminium bijboot en dan vaar ik u naar terra incognita...>

De Zee Leeft Ervaring

Dit is een bijzondere Cruise die vooral bedoeld is voor een relaxte en tóch alles omvattende kennismaking met de Waddenzee en wat daar leeft...>

Wad Anders

DIT IS …..NEPTUNUS

Mijn trots. Het waddencruise-schip. Enig in zijn soort. Goed geconstrueerd, goed onderhouden en volledig uitgerust met de modernste apparatuur. Dus ook veilig in alle opzichten. Speelse kinderen doe ik bij voorbaat een reddingvest aan (ouderen hou ik sowieso in de gaten). De toiletten zijn ruim en schoon en alles werkt!

 

Uitzicht boven tot aan de horizon. Aan dek staan goedzittende banken, een rookvat (gebruik ik om verse vis in te roken) en een langwerpige watertafel waarop ik straks de vangsten van het kleine net laat zien. Op de 'kont'' van de Neptunus zit een 2de watertafel met stromend water voor demonstraties (spectaculair). De NETTENrol op het achterdek bevat 3 verschillende netten (3 vismethoden!).

 

 

Gezelligheid beneden.Benedendeks is een ruime lounge met zitjes en eethoekjes. Sfeervol ingericht: gezellig (sorry geen Jan des Bouvrie). Keuze uit kleine hapjes (tosti's, balletje gehakt e.d.). En er is ook een "hoefijzer" bar. Bier is hier op tap. De rest komt uit de fles. Nog meer gezelligheid dus. Maar ja, als schipper blijf ik toch maar aan dek.

Geen zeeziekte. Het vaargebied is de gehele westelijke Waddenzee. Zeg maar de driehoek Den Oever-Den Helder-Oudeschild (Texel). De kans dat u of iemand hier zeeziek wordt, is nihil.

 

JAN Heijligenberg

 

 

Neptunus: 4 tochten. 4 belevenissen Elke tocht is geschikt voor passagiers van 4 tot 84 jaar. Van schoolfeest, familiefeest, bedrijfsfeest tot zomaarwat: de Neptunus is uw garantie voor bijzondere belevenissen op de Waddenzee. Iedereen geniet, want daar let ik juist op. En na afloop zullen de mensen tegen u zeggen: "Goed geregeld, dankjewel, wat een leuke verrassing." U krijgt alle lof, aan mij de eer om uw gezelschap te mogen begeleiden.

 

Vaardagen: van 1 april t/m 1 november.

 

Vraag ook naar het speciale schooltarief voor grote groepen kinderen
WERELDERFGOED
DE WADDENZEE
Sinds juni 2009 staat de Waddenzee op de Unesco Werelderfgoedlijst. Werelderfgoed Waddenzee is een uniek getijdengebied waar een vrijwel ononderbroken systeem van slik- en zandplaten te vinden is.
Lees meer, klik hier...>

WAD ANDERS
VOOR KLEINE GROEPEN
Niet alleen voor grote families, bedrijfsfeesten of vriendengroepen is het mogelijk met Neptunus op pad te gaan. Wad-Anders heeft speciaal voor kleine(re) gezelschappen (minimaal 10 personen)
Lees meer, klik hier...>
opstapdagen
twitter

Ontdek de geheimen
van het Wad

 Onze opstapdagen voor 2024. worden in apr weer bekend gemaakt.

   

 

Sportvissen-Sleepnetvissen xxl  

U kunt altijd bellen of mailen    voor een groepje

 

 

Wat is er niet mooier dan in het Wadden gebied ( Werelderfgoed )
Om met ons WaddenCruise - schip Neptunus WR70.
Het wadden gebied beter te beleven te voelen,ruiken en proeven.
Er is heel wat loos op de Afsluitdijk bij de spuisluis te Den Oever.

 

 

 

 

vergroting