Mystery Cruise

Dat is gek. U boekt een Cruise terwijl u niet precies weet waaraan u begint. Eén ding beloof ik u: het wordt hoe-dan-ook een geweldige dag voor iedereen...>

De Wad Excursie

Onder het water van de Waddenzee is van alles te doen. Platvisjes dollen met garnalen. Krabben stoeien met schelpen. Kwalletjes pompen zichzelf vooruit. Mossels kunnen...>

DISCOVERY Tour

Ik geef toe, het heeft iets van een expeditie mét spektakel. Ga maar na, vanuit het schip Neptunus stapt u over in de aluminium bijboot en dan vaar ik u naar terra incognita...>

De Zee Leeft Ervaring

Dit is een bijzondere Cruise die vooral bedoeld is voor een relaxte en tóch alles omvattende kennismaking met de Waddenzee en wat daar leeft...>

Privacyverklaring

V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg gevestigd aan Akkerweg 19 a, 1779GJ Den Oever, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg Akkerweg 19 a 1779GJ. Den Oever Website: https://www.wad-anders.nl
E-mail: info Telefoon: +31(0)227511431

Functionaris gegevensbescherming van V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg is Jan Heijligenberg.
Hij is te bereiken via info

Persoonsgegevens die wij verwerken
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Bedrijfsnaam - Voor- en achternaam - Geslacht - Straat - Huisnummer - Telefoonnummer - E-mailadres - Postcode - Woonplaats

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Het afhandelen van uw betaling - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten - Om goederen en diensten bij u af te leveren - V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg) tussen zit. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg is wettelijk verplicht om de door u verstrekte persoonsgegevens 7 jaar te bewaren. Dit is om fiscale en administratieve redenen.

Delen van persoonsgegevens met derden
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg jouw persoonsgegevens niet aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg maakt gebruik van diensten van de volgende verwerkers: Jongejan & Partner controleert onze boekhouding.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@wad-anders.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Klachten afhandeling
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https:// autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice.

Beveiligings maatregelen
V.O.F. Sportvisserijbedrijf Heijligenberg heeft o.a. de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
- Beveiligingssoftware: een virusscanner en firewall.
- Password manager voor het veilig genereren en opslaan van wachtwoorden
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun uw zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op maart 2019.




WERELDERFGOED
DE WADDENZEE




Sinds juni 2009 staat de Waddenzee op de Unesco Werelderfgoedlijst. Werelderfgoed Waddenzee is een uniek getijdengebied waar een vrijwel ononderbroken systeem van slik- en zandplaten te vinden is.
Lees meer, klik hier...>

WAD ANDERS
VOOR KLEINE GROEPEN




Niet alleen voor grote families, bedrijfsfeesten of vriendengroepen is het mogelijk met Neptunus op pad te gaan. Wad-Anders heeft speciaal voor kleine(re) gezelschappen (minimaal 10 personen)
Lees meer, klik hier...>
opstapdagen
twitter

Ontdek de geheimen
van het Wad

KIJK OP ’OPSTAPDAG’   2020  worden in maart bekend gemaakt.

voor   De Zee Leeft

Wad-Excursie

Discoverytour ( het aanpassen van de Afsluitdijk vismigratie,enz ) 

Mystery-Cruise

Sportvissen-Sleepnetvissen xxl

 

Wat is er niet mooier dan in het Wadden gebied ( Werelderfgoed )
Om met ons WaddenCruise - schip Neptunus WR70.
Het wadden gebied beter te beleven te voelen,ruiken en proeven.
Er is heel wat loos op de Afsluitdijk bij de spuisluis te Den Oever.
Wil je het van dichtbij beleven kijk dan op de Discovery tour (vismigratie enz )

 

 

 

 

vergroting